Úvodní stránka

Logo NÚKIB

Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost (NÚKIB) pořádá ve spolupráci se sdruženími CZ.NIC a NIX.CZ jubilejní 10. ročník konference CyberCon, která se uskuteční od 9. do 11. září v Brně. CyberCon je jednou z největších českých konferencí věnujících se kybernetické i informační bezpečnosti a je určena nejen expertům ze státní, soukromé a akademické sféry, ale i studentům a zájemcům o téma kybernetické a informační bezpečnosti.

První den konference, 9. září, bude již tradičně ve znamení workshopů, které se uskuteční na půdě Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Zde si na své přijdou jak technicky zaměření odborníci, tak zájemci o strategická či další netechnická témata. Na tuto část programu se bude nutné dopředu zaregistrovat, proto s ohledem na zkušenosti z předchozích ročníků upozorňujeme zájemce, aby si své místo rezervovali včas.

Dva následující konferenční dny CyberConu, 10. a 11. září, se uskuteční v prostorách Rotundy brněnského výstaviště. Během těchto dnů mohou účastníci očekávat nejaktuálnější novinky z oblasti regulace či odborné přednášky reflektující z praktického hlediska problematiku kybernetické i informační bezpečnosti. Chybět nebudou ani panely, kde budou jejich účastníci diskutovat strategické výzvy z netechnického pohledu.

Veškeré aktuality týkající se registrací, programu a dalších doprovodných aktivit budou postupně zveřejňovány na webových stránkách CyberCon nebo na facebookovém profilu akce. Důležité informace týkající se organizace akce pak zájemci najdou také na webových stránkách NÚKIB a na profilech Úřadu a jeho partnerů na sociálních sítích.